Değerli Velilerimiz;

Öğrencilerimizin genel durumlarını görüşmek üzere 02.05.2024 Perşembe Günü Saat:15:30'da okulumuz konferans salonunda veli toplantısı düzenlenecektir.

Daha sonra velilerimiz sınıflara geçip ders öğretmenleri ile birebir görüşeceklerdir.

Katılımınız hususunda hassasiyet ile rica ederiz.

Okul Öncesi Özel Eğitim öğrencilerimizin gelişimi hakkında bilgilendirme amaçlı veli toplantımız 19.12.2023 Salı günü Saat:10.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Ekm

Öğretmen ve öğrencilerimiz CUMURİYET'imizin 100. yılı adına okulumuzu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şanlı Türk Bayrakları ile süslediler.

Ekm

CUMHURİYET'imizin 100. yıl dönümü okulumuzda bir dizi etkinlikle kutlandı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen etkinliklere öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Mesleğini Seçerken;

May

Okulumuzun yapımcısı Hayırsever Kaptan Çelik Grup Başkanı ve Kurucusu Yaşar  ÇEBİ'nin yeğeni ve Kaptan Çelik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÇEBİ'nin babası vefat etmiştir. Merhuma  Allah'tan rahmet  , yakınlarına başsağlığı dileriz.

Okul İdaresi

2020 YILI MART AYI AR-GE FAALİYETLERİMİZ

1-                  Geri dönüşüm kutuları ilgili yerlere konuldu. Sıfır Atık Projesi kapsamında atık kağıt satışımız gerçekleşti .

2-                  Okul tarihçesi ile ilgili köşe oluşturuldu.

3-                  2019 - 2020 Eğitim-Öğretim yılında, alan şeflerimizin hepsinin ve bir müdür yardımcımızın yerel hizmet içi eğitime katılımı sağlandı.

4-                  Akademik başarı ve devamsızlık sorunu bulunan öğrenciler ve aileleriyle bire bir görüşmeler yapıldı.

5-                  Öğretmenlere memnuniyet anketi Covit19 Salgını sebebiyle düzenlenemedi.

Mrt

Hayırsever işadamı Yaşar Kaptan ÇEBİ tarafından Ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yapılan okul 22000 metrekare  arazi üzerinde eğitim binası ve 2 adet bağımsız atölyeden oluşmaktadır. 16 Derslik,1 Adet Fizik Laboratuvarı,1 Adet Kimya laboratuvarı, 1 Adet Bilgisayar Laboratuvarı ile Futbol- Basketbol ve Voleybol sahaları ve 350 kişilik Konferans Salonuna sahiptir. Okulumuzun öğrenci kapasitesi 544 öğrencidir.

Elektrik-Elektronik Teknolojisi  Alanı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Makine Teknolojisi Alanı olmak üzere dört alanımız mevcuttur. Okulumuzda karma eğitim verilmektedir.

YENİ CORONAVİRÜS HASTALIĞI İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

-Okulda ibadet alanımız aktif olarak kullanılmaktadır.