2019KASIM AYI ARGE ETKİNLİKLERİMİZ
1-Okul e dergisi hazırlanarak okulumuzun tanıtımı yapıldı  .

2-15 Temmuz Şehitler Köşesi  okulumuzun giriş koridorunda görünür alanda oluşturuldu.

3-Okulda Öğretmenler Günü etkinliği yapıldı Okul Müdürümüz Vedat Özmen günün anlam ne önemi ile ilgili konuşma yaptı.

4-Rehberlik Hizmetleri kapsamında öğrencilerimizle değerler eğitimi   hakkında pano hazırlama gerçekleştirildi.

5-Onuncu sınıf öğrencilerimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildi

6-TÜBİTAK Lise öğrencileri araştırma projelerine başvuru yapılması planlandı.

7-İl genelinde düzenlenecek olan "Bir Fikrim Var Proje Yarışmasına" katılımın sağlanması planlandı.

8-TÜBİTAK Destekleme Programları kapsamında başvuruların yapılması planlandı. (4004, 4005, 4006, 4007, 1001 vb.)

9-Eğitim Öğretim faaliyetleri kapsamında okulumuz ile Marmaraereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında 'Eğitimde İşbirliği 'protokolü yapıldı.

10-Sağlık kuruluşları ile işbirliğine gidilerek öğrencilere sağlıklı beslenme, fiziksel etkinlikler konulu eğitimler verildi.

11-Öğrenci devamsızlık nedenleri araştırılıp ev ziyaretleri yapıldı.

Eyl

TEKİR-AĞ projesi kapsamında okulumuzda Eylül ayında yaptığımız çalışmalarımız.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalar kapsamında 06/09/2018 tarihinde okulumuzun Konferans Salonunda ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize;  İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Kd.Başçavuş Ali MERCAN ,Jandarma Uzman Çavuş Alper İPEK ve Jandarma Uzman  V Kademeli Serdar YILDIZ tarafından Genel Trafik Eğitimi Semineri verildi. Seminer öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerle ve yöneticilerle 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mesleki çalışmaları ve  2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ile ilgili bir süre sohbet etti.

Programa İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Suat AYDIN, Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil ÖZER, , Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadullah KALAYCI , İlçe Emniyet Müdürü  olarak 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ayhan ATABEK, İl  Jandarma Trafik Şube Müdürü Kd.Başçavuş Uğur PALANCI,Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar GÜNDÜZ ve Marmaraereğlisi İlçesindeki bütün okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.